De winterstop heeft onze Interclubploegen niet opgeleverd wat we wilden: veel matchpunten. 'Ik heb nog nooit zoveel stellingen gezien waar we goed stonden en toch verloren', luidde iemands deskundige commentaar. Het gevolg: alleen SKOG 1 raapte punten (nipte zege tegen Brasschaat 3), alle andere teams verloren. In de stand prijkt Oud-God dan ook bijna overal onderaan in de rangschikking. Maar ach, deelnemen is belangrijker dan winnen en de sfeer aan de toog is er niet minder om. En is er ook niet dat Franse spreekwoord dat zegt: 'Retirer pour mieux sauter'?

6 reactie op “Deelnemen is belangrijker …”
  1. skog2 en 3 staan er slecht voor. Maar ze hebben nog een gelijkaardig parcours te verwerken: de 3 ploegen die dichtbij staan moeten nog bekampt worden. Als daar gescoord kan worden is het ontlopen van de degradatie zeker nog mogelijk. Maar dan iedereen flink zijn best moeten doen. En hopelijk versterken de tegenstanders zich niet teveel …..

  2. Waarom ? Omdat ik in het verslag 3;;,c6-c5 vermeld ? Iedereen ziet me dat toch spelen, dat mag van mij, begin er maar aan. Ik weet toch ook dat gij 2,,Lc4 speelt ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *