SKOG 1 trok vrijdagavond voor de derde ronde van de Zilveren Toren naar Mechelen om het sterke TSM te bekampen.

Bart kreeg op bord 1 met Gooris een zware klepper te verwerken. Bart verloor ergens een kwaliteit tijdens een poging de stelling te vereenvoudigen, maar kon zijn stelling wel lang nog consolideren. Uiteindelijk bleek de kwaliteit minder toch door te wegen.

Nikolaas had ongetwijfeld de boeiendste partij van de avond. Het was al zaterdag toen hij zijn tegenstander mat zette met 2L+K tegen K na een zeer complex en zenuwslopend middenspel. Sterk werk van Nikolaas!

Op drie verzandde Dries al snel in een gelijk eindspel met dames en ongelijke lopers. Een logische remise dus.

Pascal op vier ging iets te optimistisch voor stukwinst tegen drie pionnen. De koning kwam daarbij wel in de open stelling terecht en dat bleek dan ook dodelijk.

Wouter leek het de hele avond moeilijk te hebben op het vijfde bord, maar toen de tegenstander begon te beseffen dat er niet veel meer inzat, blunderde hij pardoes een stuk weg.

Jeroen had op 6 een wat rommelige partij, kwam er nooit goed uit en moest uiteindelijk het onderspit delven.

3,5 – 2,5. De derde nipte nederlaag op rij dus, maar gelukkig tellen in de ZT de bordpunten en niet de matchpunten. In het klassement komen we wellicht op de 8ste plaats terecht. Geen paniek, maar eens een match winnen, zou geen kwaad kunnnen.

Een reactie op “Derde nipte nederlaag op rij”
  1. SKOG 4 kreeg een pandoering in Geel. Wij staan nu in de stand gelijk met SKOG 3

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *