Samen met 3 andere skogploegen speelde skog 4 gisteren uit  in Deurne tegen, jawel Deurne 4.

Bart Van Eetvelde speelde ditmaal niet op hun 2e bord, maar op bord 3, en dus was Deurne sterker dan in de 1e ronde.

Mijn tegenstander was een 22 jarige jongeman, Milo Buysse die zijn jeugdopleiding destijds genoten had in … SK Oude God.  Hij heeft 1650 fide elo.

Het feit dat Benny op bord 4 een stuk en een pion voor stond stimuleerde me en ook Gert om in min of meer gelijke stellingen remise aan te bieden, die door de Deurne spelers werd aanvaard.

Restte nog alleen Laurens op bord 3, die dan ook maar remise voorstelde, in een ingewikkelde stelling.  Bart v E nam dit na enige aarzeling toch maar aan, tot onze verbazing, daarmee het verlies van zijn ploeg bezegelend.  En zo won skog 4 met dank aan Benny.  Om half vijf al hadden we gedaan met werken en konden we rustig naar de borden van onze confraters gaan kijken.

Volgende week komt Pantin 6 op bezoek, het zal druk zijn in de zaal met een zestal en zes viertallen aan de aftrap, als ik goed kan rekenen is dat 60 man..

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *