Je las eerder al dat Tony en Ronny de voorbije week in het Italiaanse Arco vertoefden om deel te nemen aan het ’45 Festival Intl. Open Citta di Arco’.
Ronny behaalde een mooie 5/9. Eerlijkheidsgehalve moeten we er bij vermelden dat de laatste ronde wel een forfaitpunt was. Hij begon ijzersterk met 1,5/2 tegen veel sterkere spelers maar kreeg vervolgens wel 3 nullen om de oren, om daarna een eindsprint in te zetten met 3,5/4. Daarmee eindigt hij als 140ste elogeklasseerde op de 70ste plaats. Zonder meer een schitterend resultaat.

Ook Tony moest het van de laatste speeldagen hebben. Ronde 3, 4 en 5 geraakte hij immers niet verder dan drie remises tegen +/- 1700, maar de 3 daaropvolgende rondes werden telkens gewonnen waaronder een overwinning tegen een Duitse FM (die partij kan je hier naspelen). Tony eindigde met 5,5/9 als 81ste elo op de 53ste plaats, dus ook beduidend hoger dan verwacht.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *