Dries was al eerder zeker van de titel in het Open Ligakampioenschap, en deelde afgelopen zondag de punten in de laatste ronde tegen Patrik. Ook de derde Skogger Jan nam nog een half puntje extra.

Dries won dus met 6,5/7, Patrik werd derde met 5/7 en Jan 14de met 3,5/7. Bij de experten stond er geen maat op Stefan Docx die voor de 12de (!) keer ligakampioen werd.

Een reactie op “Dries en Patrik delen de punten in Ligakampioenschap”
  1. Inderdaad,ik was de enige speler,die in de B-reeks van het Ligakampioenschap van Antwerpen Dries Hautekiet een remise kon ontfutselen.MAAR…er zat meer in ,want zowel op zet 61 ,nl.met de zet T x Tb5,die torenruil afdwingt waarna zwart in elke variant van dit pionneneindspel verloren is,als op zet 74 ,nl met de zet g6 (dus de pion DIRECT opspelen in plaats van 74.Kh5),kon wit zelfs de OVERWINNING afdwingen.
    Maar ja,je moet natuurlijk dit alles achter het bord zien en niet achteraf,maar ik voelde dat ik in het verre eindspel ,ergens glad gewonnen stond.Mijn intuitie heeft me niet bedrogen,zo bleek achteraf.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *