De eerste ronde van de Interclubkompetitie zit erop en Oude-God kwam er globaal met winst uit. Zo wonnen SKOG 2, 4 en 6 hun ontmoeting. SKOG 3 speelde gelijk en SKOG 1 en 5 verloren. Omdat het klassement vanaf dit seizoen met matchpunten wordt opgemaakt, spelen de precieze resultaten een minder belangrijke rol, alleen bij ex aequo’s wordt daar nog naar gekeken._LEESMEER_ En in dat verband is het het vermelden waard dat SKOG 1 slechts met het kleinste verschil qua bordpunten verloor van de veel sterkere titelfavoriet, Borgerhout 2. SKOG 2 blikte de derde ploeg van Borgerhout in, alleen Andrej moest op bord 1 een halfje laten. Ook jeugdploeg SKOG 6 startte overtuigend.

5 reactie op “Eerste ronde IC: goede start”
  1. Jan, won Pf3 geen kwaliteit ? (dekt toren op d2 die dame aanvalt en valt toren op e5 aan)

  2. @ Quinten: nee, want dan is Pf5 niet meer gedekt en wordt die gewoon geslagen door de dame. Maar ik had Pf5 met de dame moeten dekken in plaats van Lg7 te slaan.

  3. Zie je ik ga nog geijk krijgen ! Nicolas wint hier weer van ene van 2140 ! en das gene simpele want ik ken die gasten van Borgerhout ! en wie heeft er 1,5/2 in het kk van oude god ……. de jeugd word kampioen!

  4. @Tobias: voor de persoonlijke ligakampioenschappen zie ik in het bericht staan : “Inschrijven: van 13Hr00 tot 13Hr30 op 11 oktober, Inschrijvingsgeld: 20 Euro (+ 10 Euro waarborg)”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *