Met de drukke schaakkalender in september bestaat altijd het gevaar een toernooi te missen. In casu geldt dit voor het tweede introductietornooi (rapid) van Agfa Gevaert Schaakclub, gespeeld op 19 september. Het toernooi werd duidelijk gedomineerd door Skoggers_LEESMEER_: 6 van de 19 deelnemers kwamen uit onze club, en 4 ervan bezetten de top 5! Winnaar werd Nils met 6,5/7. Net zoals vorig jaar, toen Werner won, dus een winnaar van SKOG. Mooi zo!

8 reactie op “SKOG sterk bij Agfa Gevaert”
 1. ja, het zijn drukke tijden in de pompoenindustrie, Halloween en zo, ge zult nog even geduld moeten hebben. Dit is al wat er is, hou u maar in stilte bezig met de link in commentaar 5…

 2. kenneth

  de site van burcht werkt niet. als ik die open dan crasht mijn explorer. gelieve dit aan de sitemaker door te geven

 3. @Lino:

  1. dit is eigenlijk de verkeerde plaats, het artikel ging over het Agfa tornooi; alle ridders- en burchtspullen zijn hier ten onrechte binnengesmokkeld.

  2. voor mij werkt Burcht wel met FireFox 3, en min of meer met Internet Explorer 7 (een eerste poging bleef hangen tijdens het ophalen van schaak2.gif)

  3. bij technische klachten graag duidelijke symptomen melden, en uw omgeving beschrijven (operating systeem incl service packs, browser incl versie, enz)

  4. voor de Burchtse webmaster/magier: uw home page claimt XHTML te zijn, een simpele check op W3C toont zo’n 62 fouten, wat niet echt abnormaal is als men de test nooit gedaan heeft.

  mvg

 4. @LH Kenneth is de webmaster. Bij mij werkt het wel. Al gebruik ik Firefox i.p.v. IE. Misschien ligt het daaraan?

 5. heren

  als ik het goed voor heb zit ik met internet explorer 6, win XP en 3j oude laptop.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *