Vorige dinsdag is het nieuwe seizoen van de Zilveren Toren van start gegaan. De eerste ploeg deed meteen een goede zaak tegen Brasschaat 1. Brasschaat is de titelverdediger, maar moet tegenover vorig jaar een aantal sterkhouders missen. SKOG 1 profiteerde door met 4.5–1.5 te winnen. SKOG 2 en 3 daarentegen kregen met Westerlo 2 en 3 tegenstanders op bezoek die op papier veel sterker waren. Westerlo 2 had op alle borden twee- tot driehonderd punten ELO overwicht, en alleen Tobias kon tegen hen een punt halen. Ook Westerlo 3 had gemiddeld meer dan honderd ELO voordeel, maar toch moest alleen Rudi de duimen leggen. 1.5–2.5 dus, voor SKOG 3 eigenlijk geen slecht resultaat gezien de tegenstand.

Een reactie op “Eerste ronde Zilveren Toren”
  1. en voor ploeg 2 zat er ook meer in. Mart ging door zijn vlag in een remise stelling. Ik had tot zet 33 de betere stelling, ruilde dan mijn loper voor een paard. bleek slechte zet te zijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *