Het toernooi van Brasschaat is afgelopen, de eerste plaats wordt gedeeld door GM Ulvi Bajarani en Stefan Colijn. Zij konden beiden winnen in de laatste ronde en eindigen met 7.5 punten. Beste SKOG'ers, met zes punten, zijn Daniël en Lino. Deze laatste had aan een snelle remise in de laatste ronde ook genoeg om de beste te zijn bij de <1900. Benjamin verloor in de laatste ronde en blijft op 5.5, waar hij het gezelschap krijgt van Willem en Frank, die wel wonnen en de eerste plaats bij de senioren delen. Tony eindigt met 5, Luc met 4.5—goed voor een gedeelde eerste plaats bij de <1700. Ghislain en Jan verloren in de laatste ronde en blijven staan op 2.5.

Een reactie op “Eindstand Open Brasschaat”
  1. Voor statistici: ongeveer 1 op 4 deelnemers was Nederlander; ik verwachtte me dus aan 2 of 3 Nederlandse tegenstanders, maar werd getracteerd op 6 exemplaren, en die hadden een gemiddelde rating boven de 1900.

    Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze handelsbalans wat op te krikken: met één winst, drie remise, twee verlies, importeerde ik 19 elootjes. En daarmee is de put van Schelle gevuld.

    PS: alle resultaten werden door KBSB intussen al verwerkt, zoals men hier kan zien.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *