5 reactie op “Frank houdt Roos op remise in Aalst”
 1. Tja, Carlo…
  Als ik omstreeks 18.00 uur zelf mijn mail pas nakijk en direct mijn enige contact met de medespelers in aalst opbel (Dit is Karel), waar ik tevens dan steeds de voice-mail te horen krijg, dan kan ik natuurlijk niet verwittigen hé.

 2. Als je niet kunt of moet komen, verwittig je. Dat is duidelijk. En als Karel’s gsm niet werkt, dan bel je Pascal. Of mij. Of Jan ’t Sas. Of de Jef. Of Lino, of Sinterklaas als het moet. Als iedereen onbekend, afwezig, of onbereikbaar is neem je de fiets of de bus en je komt naar je afgesproken ontmoetingsplaats om te vertellen wat er gebeurd is. Maar je laat een heel team niet in het ongewisse, omdat toevallig Karel’s gsm niet op actief staat.

 3. Ik heb vandaag net hetzelfde voorgehad waardoor ik een ritje voor niks naar Schoten heb kunnen maken. Mijn besluit na een jaar SKOG staat vast : ik neem nooit nog enig initiatief m.b.t. vervoer. Zelfs een biertje heeft er nooit af gekund bij al die lifters.

 4. Gert, het is bij SKOG nooit echt de bedoeling geweest dat de chauffeur vergoed wordt. Ik herinner me dat dat heel vroeger wel het geval was, nu wordt er eerder verwacht dat de ene keer persoon x rijdt en de volgende keer iemand anders. En de mensen die geen auto hebben, tja, die kunnen niet rijden natuurlijk. Als je een vergoeding verwacht van de meerijders, moet je dat duidelijk met hen afspreken op voorhand, dan kunnen er alvast geen misverstanden ontstaan zoals nu. Ik heb zelf gisteren ook meegereden (met Wim) en heb er eerlijk gezegd zelfs niet bij stilgestaan wim te vergoeden. Volgende keer rij ik gewoon.Misschien moeten we met het bestuur eens kijken of we hier iets aan moeten doen, of niet. Verder zou ik iedereen willen vragen hier op de site geen open discussies te voeren. Voer die aan den toog 😉

 5. Het probleem in deze is dat we elk verschillende mensen zijn dus elk ook verschillende chauffeurs. De ene rijdt gratis, de andere niet. De ene is gevoeliger voor een dankwoordje (of een pint) dan de andere. Dergelijke variatie staat op niemands gezicht te lezen, maar je kan er wel op drie punten rekening mee houden:
  1. Goede afspraken maken goede vrienden (cf. Carlo’s reactie over verwittigen en bereikbaar zijn); de verantwoordelijkheid van verwittigen ligt altijd bij de persoon die meerijdt, tenzij de chauffeur zelf niet kan rijden, natuurlijk.
  2. Als je meerijdt, beschouw dit dan niet als een vanzelfsprekendheid maar vraag vooraf even of je eventueel kan bijdragen in de vervoerskost (zeker nu, met de gestegen energieprijzen). Ga daar niet over onderhandelen vlak voor je doorrijdt, maak vooraf afspraken (zie punt 1).
  3. Als een chauffeur geen vergoeding wenst, trakteer hem dan ter plaatse op een drankje, dat is altijd leuk. Met dien verstande dat als iedereen de chauffeur trakteert op een pint, de kwaliteit van het schaken en de rit terug niet gegarandeerd is 🙂

  Ten slotte: dit forum is inderdaad niet de meest gepaste plek voor dergelijke discussie. Het bestuur is er om in dergelijke zaken te bemiddelen. Stuur ons gerust een mailtje.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *