Het is nog lang, heel lang, maar hierbij al de toernooiaankondiging van het Open Brasschaat 2008:

De tijd gaat sneller dan je denkt, inderdaad binnen 3,5 maand is het wederom zover. Inderdaad op 16 augustus gaat het schaaktornooi van Brasschaat voor de 8 ste maal van start !
_LEESMEER_

Gezien het feit dat wij vorig jaar 158 schakers mochten verwelkomen – dit wil zeggen, 38 meer dan in 2006 – en in de wetenschap dat de maximum capaciteit van de Ruiterhal 200 deelnemers bedraagt, vraag ik hiermede aan alle personen die reeds zeker zijn van hun deelname dit via het inschrijvingsdocument, dat je op onze website kunt vinden, te bevestigen !!

Zoals vorig jaar bedraagt het inschrijvingsgeld 25 euro p.p. en dient gestort te worden op onze clubrekening van SK Brasschaat vzw 220-0328520-17 en dit voor 10 augustus 2008.

Brasschaat

8 reactie op “Open Brasschaat”
  1. Ik zal er – uiteraard – ook zijn, zonder te betalen.
    Op naar de 20 deelnemende SKOGGERS dit jaar??

  2. 20 skoggers in B ? En een maand later nul Brasschaatenaren in Skog ? Paul heeft gelijk – Ik, ik zit in Oostenrijk die week, een week schaken, en kom terug thuis op 18/8. Ook niet toevallig.

  3. ik denk mee te doen in Brasschaat, fijn tornooi met veel bekenden.
    Als zij niet of niet talrijk naar een SKOG tornooi komen
    is dat hun verlies, het houdt mij niet tegen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *