De meest opvallende gebeurtenis van deze week in het clubkampioenschap was de remise van Yannick en Guy in reeks 2, waardoor eerstgenoemde niet langer het maximum van de punten heeft. Yannick stond wel beter, maar raakte niet door Guy's verdediging. In de stand staan Carlo, die van Jan won, en Yannick nu beiden op 8,5 punten, maar Carlo heeft wel drie (!) partijen meer gespeeld. In reeks 3 blijft Wim zonder te spelen op kop, maar op een half punt volgen niet minder dan vier concurrenten. In reeks 1 had Jan zijn handen vol met de Londen-opstelling van Luc, maar in het diepe eindspel wist hij toch het laken naar zich toe te trekken. Doordat Dries verloor van Tony en Frank niet verder kwam dan remise tegen Tobias, staat Jan nu alleen tweede, met evenveel punten als Daniel. Nog in eerste brak Pascal een zwarte reeks af door te winnen van Jeroen.

5 reactie op “Geen maximum meer”
  1. Addendum:

    “In de Skotto nestelde Lino zich mooi op de eerste plaats. Natuurlijk is de buit – er gaan geruchten dat die dit jaar echt zou gaan worden – nog niet binnen, maar als een geroutineerde Skottospeler naar de eerste stek schuift, krijg ‘m dan nog maar eens weg. De concurrentie is alvast gewaarschuwd.”

  2. Voor het eerst in 25 clubkampioenschap partijen moest ik een halfpuntje afgeven.
    Tragische gebeurtenis :'(

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *