De 8 kwartfinalisten zijn bekend. Daniël won in een complexe partij van Oleg, en mag het in de kwartfinale opnemen tegen Nikolaas, die vlot van Peter won.
Wim had veel moeite met het creatieve spel van Dries, maar trok het laken uiteindelijk toch naar zich toe. Hij mag het opnemen tegen Werner, die met forfait won._LEESMEER_ Bart en Pascal zaten beiden in hetzelfde schuitje tegen respectievelijk Jef DM en Carlo: een aanvalsstelling maar met gevaar dat de pionnen in elkaar schuiven. De tegenstand verloor echter in beide partijen de pedalen in tijdnood. Bart en Pascal mogen het volgende week onder elkaar uitvechten.

De laatste kwartfinale gaat tussen Jan T, die nooit in de problemen kwam tegen Gert, en Roger, die pas door een foutieve afwikkeling van Jan V naar een verloren eindspel, won. De winnaars van volgende week worden alvast in ‘het zaaltje’ verwacht.

Denk eraan: afvallers van de Beker Adams, kunnen steeds deelnemen aan het neventoernooi.

7 reactie op “Geen verrassingen in Beker Adams”
  1. Hoi webmeester, de Google link geeft een “geen toestemming” fout; de link in “Dries stunt in Beker Adams – update” werkt wel nog?!

  2. Nu zou het wel moeten werken, Luc. Dank voor de tip. Je kan hiervoor trouwens altijd de link ‘Meld een fout’ gebruiken.

  3. Kwartfinalisten spelen tegen mekaar in de kwartfinale 🙂

  4. tja, daar kan ik geen speld tussenkrijgen natuurlijk. Gecorrigeerd!

  5. Man, man, man. Volgende keer gebruik ik gewoon ‘de volgende ronde’.

  6. Luc Pattyn = Pietje Precies. Hoeveel precies weten we niet.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *