Gert Devreese, eindredacteur bij de krant De Standaard en schaakjournalist, heeft onlangs een Engelstalig boek uitgebracht met interviews met topschakers van de laatste twee decennia: My Most Memorable Interviews-35 Conversations with Chess Stars. Daarbij zijn onder meer grote namen als Kortchnoi, Kasparov, Kramnik, Topalov, Anand, Judit Polgar en verder kleppers als Carlsen, Caruana, Nakamura, Aronian en Giri. 

Gert geeft daarover op dinsdag 4 juli in ons lokaal een boekpresentatie. Hij zal vertellen over sappige anekdotes en verhalen uit de interviews in het boek. Bij De Standaard heeft hij daarover ook een podcast gemaakt.

Wees er dan zeker bij, want het worden verhalen om van te smullen! Ook niet-leden zijn welkom. Er zal ook gelegenheid zijn om het boek aan te schaffen.

Na de lezing starten we met de eerste ronde van ons Zomertoernooi (vanwege de lezing beperkt tot 1 ronde in plaats van 3).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *