Kalender de komende weken

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 11, 2023 404 views

Nu ook de Bekercompetitie afgelopen is, bekijken we graag even de laatste weken van dit seizoen.

Nu dinsdag 13 juni spelen we het laatste rapidtoernooi van dit seizoen.

Op 20 juni organiseren we een analyse-avond waarbij 2 partijen van onze leden onder het vergrootglas zullen worden gehouden. Indienen van een partij hiervoor kan nog steeds. Dezelfde avond zal er ook een boekenverkoop zijn.

Op de laatste dinsdag, 27 juni, vindt onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Zorg dat je daar zeker bij bent!

We trakteren elke aanwezige op een drankje en houden de traditionele prijsuitreiking (prijswinnaars, zeker komen!). Daarnaast blikken we terug op het voorbije seizoen en leggen we onze plannen voor volgend seizoen voor. Als bijlage vinden jullie de uitnodiging met de volledige agenda. De algemene vergadering duurt maximaal twee uur, daarna kan er, door wie dat wil, nog geschaakt worden.

We vragen extra aandacht voor het punt 3. Goedkeuring van de statuten. De statuten van onze club zijn namelijk herwerkt en moeten goedgekeurd worden. Je vindt ze onder https://skoudegod.be/documenten. Wie hierop wil reageren of vragen heeft, kan dit tot uiterlijk 20 juni doen via mail. Op die manier vermijden we te lange discussies de avond zelf. Meer info lees je in de uitnodiging.

De zomervakantie starten we met het Zomertoernooi op 4 juli. Net zoals de vorige jaren speel je drie partijen per avond van respectievelijk 5, 25 en 60 minuten per persoon, met als uitzondering 4 juli. Die dag wordt vanwegen een schaaklezing (later meer) enkel een partij van 60 minuten gespeeld.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *