Een reactie op “Gert haalt 50% in BK Blitz”
  1. De Tonoli-memorial heb ik niet gespeeld, het Open van Gent heb ik niet gespeeld, Geraardsbergen heb ik niet gespeeld, Wirtzfeld heb ik niet gespeeld 🙂
    Nee, mijn fiancee is in Australië voor vier maanden en als de kat van huis is, doet men mee aan een schaaktornooi.
    Dus met een klasgenoot uit de lagere school van Opwijk, tevens lid van Gambiet Opwijk, dan maar afgezakt naar Manage, een redelijk grote gemeente (22.000 inwoners), kort bij La Louvière en met o.a. Sophie Pécriaux als schepen. Het tornooi verliep niet al te vlot voor mij ; drie (of vier ?) stellingen met blote dame voorsprong niet tot goed einde kunnen brengen wegens tijdnood 🙁 Blitzen met houten klokken ben ik ook echt ontwend. En misschien had ik beter vooraf online getraind met drie-minuten-partijen want dat komt volgens mij overeen met 5 min. ‘mechanisch-fysiek’ schaak.
    6.5/13 is niet om over naar huis te schrijven maar wel een post hier waard 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *