5 reactie op “Hendrik en Nils in Turkije”
  1. Voor ons haalt Nils 6! Het onwaarschijnlijke verhaal zullen we binnenkort van naaldje tot draadje uit de doeken doen. Het heeft dan ook vele saillante details. Het levert Nils alleszins de Fair Play Prize of World Youth Chess Championships op. Alles start met een incompetente scheidsrechter die blundert en daarna liegt voor de Appeals Commission. Nils is uiteindelijk het grootste slachtoffer van dit hele gebeuren en moet om middernacht een partij verder spelen die zijn tegenstander al 3 uren heeft kunnen analyseren. Coming Soon! Read all about it! Het is bovendien een prestatie dat hij na die slapeloze nacht zich nog kan oppeppen en remise haalt. Ik heb niet de gewoonte om hem op te hemelen maar deze keer zeg ik: chapeau, dit toont een enorme karaktersterkte en belooft voor de toekomst.

  2. Het verhaal staat blijkbaar al op de schaakfabriek (exclusief saillante details weliswaar 😉

  3. wat voor een bende kiekens in die beroepscommissie! om 24.00 een jongen van 14 een partij doen schaken? We zouden ze moeten vervolgen wegens kindermishandeling. Goede reactie van Ruben : stel dat ze dit met Hendrik doen?????

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *