De partijen van reeks 1 van het clubkampioenschap brachten waar voor hun geld. Nikolaas won zeer mooi van reeksaanvoerder Benjamin, terwijl Willem en Pascal de punten deelden na een ware spektakelmatch. In reeks 2 blunderde Carlo al heel vroeg tegen Luc, Patrik forceerde een gelijk eindspel tegen Guy naar winst. In reeks 3 vergroot Herman zijn voorsprong dankzij een extra punt tegen Kenneth. In reeks 4 deelden Rudi en Frank de punten.

4 reactie op “Herman vergroot voorsprong in R3”
  1. Ik heb mijn partij tegen Willem eens door de mangel van Fritz geduwd. De tellers sloegen regelmatig in het rood, wat niet verwonderlijk was gezien de complexiteit en vele mogelijkheden. Zo gaat rond zet 40 Fritz’ beoordeling op 3 zetten tijd van +7 in het voordeel van Willem naar -5 in mijn voordeel. Over één ding was Fritz het wél eens. Het eindspel T+2p vs D+2p was remise. Ik zal de partij nog beschikbaar stellen op de website, want zo’n partij speel je niet elk jaar. Bedankt, Willem, voor de leuke avond!

  2. Ja Pascal, ik heb ook genoten. Aan het einde barsten we beide in lachen uit! Van zet 27 tot 37 stond ik gewonnen, van zet 40 tot 41 jij. Daarna was het remise, hoewel we tot 51 doorgingen. Een correct resutaat van een toffe partij!

  3. Ik heb onze partij beschikbaar gesteld voor wie ingelogd is, met een beetje commentaar.

  4. Wel, wel, jongens, een mooie spektakel! Tijdens jullie partij had ik Dg7 gezien in plaats van Lg7, wat een pion minder inlevert maar wel betekent dat de witte dame via e6 binnenkomt en dat wit inderdaad kan rokeren. Hij staat wel achter in ontwikkeling. Maar verder heb ik het niet bekeken.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *