Het Clubkampioenschap 2014-2015 zit er op. Gedaan, afgelopen, fini, fertig. Of toch bijna. Want er moeten nog 2 partijtjes worden ingehaald, maar die zullen weinig invloed hebben op de podiumplaatsen. _LEESMEER_

Reeks 1 werd met 2,5 punten voorsprong gewonnen door René. Hij is onze clubkampioen en mag zich al beginnen opwarmen voor de clubsimultaan van 9 juni. Zeer mooi tweede werd Benjamin bij zijn allereerste deelname. Dat belooft! Voor de derde plaats eindigen Pascal en Nikolaas ex aequo derde met evenveel punten en SBB. De resterende partij in deze reeks zal de scheidingspunten nog aanpassen zodat we nog niet weten wie derde wordt. Ook Willem kan nog gelijk komen in punten.

In reeks 2 is Jan de kampioen. Hij mag volgend seizoen aantreden in afdeling 1. Hij eindigt anderhalf punt voor Guy en Patrik. Eerstgenoemde heeft een half SBB-puntje meer.

In reeks 3 zijn er geen scheidingspunten nodig op het podium. Kenneth mag als winnaar promoveren naar reeks 2. Herman en Paul zijn tweede en derde.

In reeks 4 werd Bart kampioen. Jef en Ghislain vervolledigen het podium

Spelers van reeks 2 die nog partijen hebben openstaan voor het WWSG-toernooi zijn volledig vrij deze al dan niet te spelen. Gelieve daarvoor onderling af te spreken en de uitslag aan de toernooleider te laten weten.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *