Het BK zit er op voor onze jongens. Carlo behaalde zijn ambitieuze doelstelling om met maximum 2 nederlagen te eindigen. Al zal het hem misschien wel zwaar vallen dat dit tijdens de laatste 2 ronden gebeurde. Luc kan minder tevreden zijn. Hij scoorde slechts 3 punten, en had ongetwijfeld op meer gehoopt. We zijn natuurlijk wel blij met Luc als nieuwe verslaggever!_LEESMEER_
O Ja, Belgisch Kampioen werd trouwens Hovhanisian, met betere scheidingspunten dan Dgebuadze.

3 reactie op “Hovhanisian is Belgisch Kampioen”
  1. Hovhanisian is Belgisch Kampioen.
    Het schap is voor collega BK Hanne Goossens -:)

  2. Sinds mijn nieuwe Fide klassering van 1956 elo speelde ik eens in de bovenste helft van de startlijst. Ik heb het gevoel dat als ik het er zou op aan leggen, ik 9 keer remise kon maken. Dat moet niet zo moeilijk zijn tegen telkens een lagere fide elo. (neemt niet weg dat ik straks die koude Duvel van Werner graag zal consumeren !) Wat die mensen blijkbaar niet wisten is dat mijn nationale elo 160 punten lager lag. Ik kreeg in Namen vier keer een remise-aanbod, en daar waren dus ook spelers bij met hogere nationale elo’s. Het probleem is dat, als je wint, je er de volgende ronde bijna automatisch af moet. Zo bouwde ik op mijn sloffen een plus twee op, en werd de zaak in extremis toch nog rechtgetrokken. Mijn uiteindelijke TPR : komt in de buurt van mijn nationale elo …, en die is inderdaad veel nauwkeuriger dan die rare Fide elo, die ik waarschijnlijk uit Freudenstadt heb meegebracht.
    Voor het overige hield ik een goed gevoel over bij het feit dat Chesspirantspeler Ward Van Eetvelde, net voor ons kampioen in onze reeks van de IC, hier rondliep met een fide elo van 2011, daar waar ik hem toen in november in de Oude God nog overtuigend kon kloppen.
    En nu nog een beetje genieten van die gekke Fide, over naar Charleroi, daar zal ik het nog eens op de klassieke manier proberen, met een winstpartij vanaf de 1e ronde.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *