IC: geen uitschieters

Avatar foto

DoorJan T'Sas

okt 22, 2007 252 views

De tweede ronde van de interclub-competitie levert voor SKOG geen extreme resultaten. Ploeg 1 hield het in Brasschaat op een gelijkspel. Ploegen 2, 5 en 6, ook op bezoek in Brasschaat moesten een nederlaag incasseren. Ploegen 4 en 7 brachten gelukkig een nipte overwinning mee naar Mortsel. Ploeg 3 verloor nipt door een jammerlijk forfait op het vierde bord (de reguliere uitslag was 2-2, maar de Belgische Schaakbond wil forfaits vanaf dit seizoen blijkbaar ook met puntenverlies bestraffen en op die manier meer boetegeld binnenrijven, het is een oud zeer…).
Details (incl. verslagen)

10 reactie op “IC: geen uitschieters”
  1. Pascal, de uitslag van ploeg 3 heb ik zondagavond om 19.30 trachten door te sturen. Maar het forfaitresultaat op bord 4 zorgde voor een error zodat het niet in de database geraakte… heb je toen een mail gestuurd met de uitslag (jan zat in cc), heb je die niet ontvangen ?

  2. mss heb ik het naar het verkeerde adres gestuurd, zal het vanavond opnieuw sturen

    @bvt: we hebben gelijkgespeeld met forfait op bord 4 (8-7 dus)

  3. Carlo, de eerste ronde had ik remise tegen een 1450. Tweede ronde : remise tegen een 1609. Als deze opwaartse trend zich doorzet heb ik volgende keer remise tegen een +1700. Dat is dan ook het punt waarna alleen nog overwinningen kunnen volgen. Ik plan elk jaar mijn seizoen op deze manier 🙂

  4. Doe maar Gert, als een speler met jouw 2 stellingen er telkens nog in slaagt om remise maken ziet de toekomst van onze ploeg er gegarandeerd rooskleurig uit. Als nu binnenkort ook nog Patrick zijn gewonnen stellingen gaat beginnen winnen, dan weten we niet waar we nog gaan eindigen !

  5. 🙂 Ja, klopt. Het tij, na jaren van stellingen met soms één of twee stukken voor die nog verloren gingen, lijkt gekeerd. Nu had ik wat geluk door een tegenstander die zei van wat te sukkelen met de gezondheid waardoor hij minder energie heeft. Anderzijds, tegen Loek Pattyn had ik dame en toren tegen twee torens voor hem, maar stemde toch in met zijn remisevoorstel. Herman Callens stond daarbij en was daar absoluut niet kwaad om 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *