Ook na vier Interclubrondes blijft onze vijfde ploeg mee het mooie weer maken in zijn reeks. Een nipte zege tegen Kapelle op den bos 3 bezorgde onze poulains een 8/8! Alleen Turnhout 4 heeft ook nog het maximum der punten. SKOG 3 haalde dan weer zwaar uit tegen Mol 3 dat met een jeugdploeg aantrad en slechts één speler met een rating: 0-4. Diezelfde score kreeg onze tweede ploeg helaas aan zijn broek. Kapelle op den bos 1 zat gemiddeld 200 ELO-punten boven ons team en dat verschil bleek ook uit de uitslag, al vertelt het verslag ons dat dit niet zonder slag of stoot gebeurde. SKOG 1 en 4, ten slotte, mochten naar Temse. Onze jeugdploeg verloor daar met 3-1, terwijl onze eerste ploeg een mooie 2-4 zege behaalde. Alles bij elkaar geen slechte zondag voor onze ploegen!

Een reactie op “IC: SKOG 5 blijft winnen”
  1. Er dient een correctie aangebracht te worden in mijn verslag van skog 2 : volgende keer spelen wij op 1 december niet thuis tegen Woluwe, maar opnieuw op verplaatsing. Net zoals voor al onze ploegen overigens is het een ronde op verplaatsing.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *