SKOG I incasseerde de eerste nederlaag, SKOG II verloor ook, maar tegen sterkere tegenstand, SKOG III deed het weer meer dan behoorlijk (en wordt 3e in de stand), SKOG IV, V en VII speelden gelijk en ploeg van de dag was SKOG VI die de tegenstand met een half puntje op zak huiswaats stuurde. Opmerkelijk is ook de 4 op 4 van Stijn, die ook al het clubkampioenschap aan de leiding staat. Ook Carlo en Benjamin zijn schitterend bezig.

Meer details (waaronder al de eerste verslagen)

11 reactie op “IC: SKOG-bezoekers: 63-57”
 1. Tegen een roedel jonge honden is 2 – 2 niet slecht maar gezien de posities op de borden mochten we iets meer verhopen. Zenuwen, een vliegje in uw cola, een probleem thuis, een beginnend griepje, een mooie vrouw die passeert, een neuspeuterende tegenstander .. het zijn allemaal dingen die ons kunnen afleiden van hetgeen zich afspeelt op de 64 velden.
  Toch een leuke namiddag gehad met de vele alte bekannten uit Humbeek die SKOG partij gaven. Even dacht ik dat Carlo te vlug in de Bollekes gedoken was maar dat was misplaatste ongerustheid want een half uur later bleek dat hij toch snel technisch kunnen uitspelen had.
  De Kasparov-gig : ik vrees dat ik 18:30 niet ga halen. Deze morgen was het stapvoets aanschuiven op de A12 🙁

 2. Mijn honderste partij, hip hip hoera… 🙂 Blitz en rapid e.d. niet meegeteld natuurlijk. De laatste verlore partij was nummer 87 (eerste ronde CK). Dat is denk ik mijn record aantal partijen ongeslagen.
  (nog eens hip hip hoera)

 3. Ik dacht dat wij ploeg7 dankzij een forfait op bor 2 met 8-7 verloren waren en ik speelde op bord 3 tegen clarys en niet tegen jan staes. Die 2 borden moeten omgekeerd of zij zijn op de foute plaats gaan zitten kweetni

 4. Toevallig zijn ik en mijn jeugdleider (stijn) de enigste met het max in interclub.

 5. Dat had ik ook opgemerkt. Stijn is de enige met 4/4, Benjamin heeft 3/3. Dat is in punten wel minder dan Carlo (3.5/4) en evenveel als Ramses en Nikolaas die 3/4 hebben.

 6. Zou het kunnen dat er een vergissing gemaakt werd in het verslag van ploeg 1? Tenzij Stijn halverwege de partij het bord heeft omgedraaid…

 7. Er zit inderdaad een foutje in, Benjamin. Dat komt doordat we in laatste instantie nog iets hebben moeten wijzigen op ons eigen formulier. Maar op de officiële uitslag staat de juiste tegenstander.

 8. In het verslag schrijft paul dat ik dacht dat we een 15-tal zetten theorie gespeeld hebben… Ik moet zeggen: ik zat er niet ver naast ;).
  We hebben met een paar verwisseling van zetten de Averbakh Variation van het konings-indisch aan het spelen geweest. Dit heb ik even opgezocht omdat ik het zeker wou weten :p

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *