Op Valentijnsdag werd er een nieuwe ronde gespeeld in het individueel ligakampioenschap.
Bij de experten speelden zowel Daniël als Nikolaas remise. Daniël blijft daarmee op kop, en Nikolaas mag terugkijken op een mooi resultaat tegen Marcel Van Herck.
In de Open Reeks blijken Oleg en Tobias merkwaardig genoeg met forfait te hebben verloren. Voor de rest van de Skoggers verliep de zondagnamiddag prima: Frank, Wout en Kenneth wonnen, Carlo speelde remise.

10 reactie op “Individueel Ligakampioenschap”
 1. Ik vind Wout’s prestatie een wow moment : met zwart (en verdiend !) winnen tegen Maurice Engelaer (1968), die al tientallen jaren rond die 2000 elo rondhangt vind ik toch wel een uitslag die voor Wout perspectieven opent naar hogere regionen !

 2. Merci allemaal. Kvond het wel lachen na Pxa7 en opsluiten van zijn paard.
  Even later kon ik mijn dame geven voor 2 torens en opgave.
  Het was best spannend qua tijdscontrole, met 18 zetten gespeeld en nog 40 min. te gaan.
  en op die moment nog maar elks een pion kwijt.

 3. De partij van Nikolaas tegen Marcel werd vooruit gespeeld, ik denk al in december. Ikzelf speel niet meer mee.

 4. Lol, 40 minuten voor 18 zetten, tijdnood?! Een tijdnoodjunkie als ik weet wel beter 🙂
  Knappe winst Wout!

 5. WOUT WINT AAN BORD 1 ! Het is niet alleen het jaar van de (metalen) tijger, met luxe, succes en welvaart, maar ook van onze Wout. Tegen Dries Janssens hield hij met wit onder zware druk op zijn koning het hoofd koel, pareerde waar nodig, en won in stijl, volgens Daniel zelfs nog iets te traag !? Ik kan iedereen alleen maar aanraden steeds te proberen mijn ploegmaatje te zijn in de interclub. Voorheen scoorden Lino en Wim de pannen van het dak, en nu Wout en Quinten. Ja, goede coaching betaalt, de plaatsen worden duur. Ik zal misschien dan toch maar eens die entry fee moeten overwegen.

 6. Zalig, dank u om me zo op te hemelen, carlo :p
  maar ik heb gewoon geluk gehad, Ik werd volledig weggespeeld, maar hij maakte ind e tijdsdruk een fout door g4 door te spelen enzo… waardoor uiteindelijk die pion verloren ging.
  In de cruciale fase dat daniel en co kwamen kijken had ik inderdaad sneller kunnen winnen op 2-3 manieren, maar ik zag gewoon eenvoudig winstplan, dus speelde ik daarop.
  en proper afgemaakt nog, ik blunder geen 2 matchen in 1 week tijd weg, he.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *