De eerste kampioen van het clubkampioenschap is gekend! Quinten versloeg in een knappe partij Jef en creëert daardoor een onoverbrugbare kloof op zijn achtervolgers. Proficiat, Quinten! _LEESMEER_

In de hoogste reeks kwamen de titelkandidaten niet aan de beurt. In het midden van het klassement versloegen Alain en Patrik respectievelijk Lino en Andrej.

In de tweede afdeling komt Frank alleen aan de leiding na remise tegen Eddy. Twee andere titelkandidaten, Carlo en Richard verloren van Oleg en Wim.

In de vierde afdeling won Patrick van Gert. De laatste en enige nog te spelen partij van deze reeks tussen Patrick en Dries zal beslissen wie van beiden kampioen wordt! Voor Dries volstaat remise, Patrick moet winnen.

In de vijfde afdeling startten gisterenavond de play-offs. Frank verloor voor het eerst dit seizoen van Bart zodat het hier nog spannend zal worden. In de b-reeks wonnen Luc en Jan hun partij.

7 reactie op “Quinten kampioen reeks 3”
 1. Als interclubteamgenoot ben ik verplicht om ons 3de bord een dikke proficiat te wensen.
  Ben benieuwd naar uw nieuwe elo, een goed clubkampioenschap én een goede interclub, …
  Dat belooft!

 2. Met een TPR van 2021 elopunten zoals Q draai je vlotjes mee in reeks I. Dus mannen van reeks II, hou je maar vast volgend jaar!

 3. Bedankt allemaal, in het bijzonder diegenen die zo galant waren om mij de overwinning te gunnen (fyi plaats van afspraak, zie mail, ik zal het geld euh bedoel lidgeld bijhebben).

  De moeilijkste partijen moeten misschien nog komen. Ik kijk in elk geval al uit naar volgend seizoen !

  Q

 4. Ik hoop dat Quinten vooral met beide voetjes op de grond blijft want drank en vrouwen loeren nu om de hoek.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *