In reeksen 1 en 2 van het clubkampioenschap werd amper gespeeld (al deden Willem en Enrique er wel een goede zaak), maar in reeks 3 werden er heel wat partijen ingehaald. Resultaat is dat een viertal met 3,5 punten de reeks leidt. Daarvan heeft Paul de beste papieren omdat hij nog maar 4 partijen speelden._LEESMEER_

Zes Skoggers profiteerden van de inhaalronde om deel te nemen aan het laddertoernooi, waarin Daniël zijn koppositie met verve verdedigde tegen Jan.

In de SKOTTO zet de winnaar van vorig jaar, Lino, zijn opmars verder en verovert nu de leidersplaats. Opmerkelijk, want enkele weken geleden stond Lino nog helemaal onderaan de rangschikking. Het kan verkeren.

Verder nog een oproep van uw toernooileider: wie gaat meespelen aan de Zilveren Toren-competitie wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk partijen vooruit te spelen waar mogelijk, zodat er tijdens de periode januari – februari – maart zo weinig mogelijk overlappingen zijn met het clubkampioenschap.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *