Omdat onze speelzaal opnieuw geschilderd wordt kropen we deze week met z'n allen in het kleine zaaltje. Gelukkig stonden er niet al te veel partijen op de kalender. In reeks 1 won René de topper tegen Nikolaas. Benjamin blijft hem nog net voor in het klassement maar heeft wel al twee partijen meer gespeeld. Tony en Dries kwamen na een complexe partij laat op de avond remise overeen. In reeks twee leed Patrik zijn eerste nederlaag; hij was te optimistisch in zijn aanval tegen Jan, die nu de leiding overneemt. In reeks 3 won Gert van Jacques en in reeks 4 blijft Ghislain op kop na winst tegen Frank.

_LEESMEER_

In het laddertoernooi springt Guy naar de tweede plaats nadat hij vakkundig de damevleugel van Rudi ontmantelde. Bart blijft aan op de eerste plaats nadat hij op het nippertje wist te ontsnappen tegen Tobias. Verder wonnen Daniël en Jef respectievelijk van Luc en Paul.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *