Een stevig gevulde inhaalronde van het Clubkampioenschap zorgde weer voor spanning en spektaktel. Reeks 1 werd echter ontsierd door een ultrakorte remise tussen Andrej en Lino. Waar is die vechtlust, mannen? Gelukkig was er de vechtpartij tussen Pascal en Patrik._LEESMEER_ Pascal komt beter in het middenspel, maar Patrik houdt het boeltje mooi dicht, slaagt er zelfs in de kansen te keren, en vervolgens een stuk te winnen. De vlag stond echter bij beiden op vallen, en in de wirwar die volgt trekt Pascal uiteindelijk toch aan het langste eind. Pascal leidt nu 2,5/3.

In reeks 2 was Jan V onverbiddellijk voor Eddy die de opening foutief aanpakte. Tobias won in een mooie partij van Oleg en neemt de leiding met 2,5/3.

In reeks 3 won Luc van Jef DS en de partij tussen Herman en Guy VH werd remise (op een bizarre manier). Guy blijft daardoor aan kop met 3/4.

In reeks 4 won Kenneth van Wim VDB, en won Dries van Gert. Dries, nieuwkomer in reeks 4, blijft daardoor met het maximum aan de leiding.

In reeks 5 werd er heel wat ingehaald: Bart won van Heidi, Johan van Sven, Jan van Lut en Rudi van Ghislain. We betreuren in deze reeks de algemene forfait van Sven wegens professionele redenen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *