De voorlaatste ronde van de Interclubs was, op zijn zachtst gezegd, geen hoogvlieger voor onze ploegen. SKOG 4 speelde gelijk, maar de vijf andere ploegen verloren, sommige zelfs met erg zware cijfers. Toch is er goed nieuws. Zo is het nu mathematisch zeker dat SKOG 3 in vierde afdeling blijft en dat mag een mooie prestatie genoemd worden! SKOG 2 is nog niet helemaal zeker van behoud, maar vooral SKOG 1 moet erg opletten. Alleen als in de slotronde minstens 1,5 punt wordt gehaald, is het behoud zeker. Dat lijkt weinig, maar vanzelfsprekend is het zeker niet. Verder heeft SKOG 6 nog een mooie tweede plaats te verdedigen. Voor SKOG 4 en 5 is de laatste ronde een formaliteit.

Een reactie op “Interclub: de spanning stijgt”
  1. De situatie in reeks 3D, waar SKOG 1 speel, is zeer uitzonderlijk. Onze ploeg heeft al 10 punten, normaal gezien is dat ruim voldoende om buiten degradatie gevaar te zijn. Maar in deze reeks staan alle ploegen zelfs na tien ronden nog op een zakdoek van elkaar. De nummer drie in de stand heeft 11 punten, de voorlaatste heeft er 8.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *