Na een 0.5-3.5 nederlaag tegen TSM 2 redt skog 3 zich, en blijft in 4e nationale ! Dat komt natuurlijk door de uitslagen van de andere ontmoetingen in de reeks.
Tegen TSM 2 hadden we geen schijn van een kans. De ploeg had 230 elopunten meer, dan weet je het wel. Yannick stond met zwart redelijk dynamisch, lichtjes beter vond ik, maar toen ging het plotseling mis en dat moet hard zijn aangekomen te merken aan de manier waarop Yannick zonder boe of ba verdween. Even later verloor ik ook na een foute h2-h4 in de Sämisch van het konings-indisch. Jeroen stond behoorlijk, tot hij een stuk vergat te dekken, en opgaf, bleef er alleen nog Rudi over in een zwarte Grûnfeld-indiër, met sterk wisselende kansen, en die uiteindelijk in een eer reddende remise eindigde. Het was niet tegen de 2e in de rangschikking dat we ons behoud moesten verzekeren, gelukkig maar want dit varkentje konden we echt niet wassen.
Binnen vier weken naar Leopoldsburg, met een eindverslagje.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *