De zesde ronde van de Interclubs is er een om snel te vergeten. Op SKOG 4 na (2-2 tegen Noorderwijk) verloren al onze teams. In de meeste gevallen ondergingen onze ploegen de wet van de sterkste, al had SKOG 1 lange tijd zicht op een stuntzege tegen co-leider Zottegem. In de stand begint het er voor SKOG 2 en 3 stilaan benard uit te zien. Tijd om te herpakken!

6 reactie op “Interclub: enkel SKOG4 verliest niet”
  1. Gecorrigeerd.

    Ploeg 3 is er momenteel nog beter aan toe dan ploeg 2. Ploeg 2 staat laatste met één punt terwijl de nummer tien in de stand al 4 punten heeft. SKOG 3 is voorlaatste met eveneens één punt, maar daar hebben de nummers negen en tien elk ook nog maar twee punten. Bovendien is het programma voor ploeg 3 ook nog iets beter, zij hebben nog matchen tegen de laatste en de negende in het klassement te spelen.

  2. Inderdaad Tobias, panikeren moeten we lang nog niet. De kans is groot dat we tegen die staartploegen wel nog wat halen.

  3. Dat valt echt wel mee ze Pascal… Ik heb een forfaitpunt en voor de rest een paar gelukjes (zo ook vandaag een tegenstander die mijn remise weigert…) Toch bedankt om het op te merken 🙂 Het streelt mijn ego 🙂

  4. Ik vind Jan Segers’ resultaat een proficiat waard. Remise tegen Huysmans (Moretus) die 300 elo meer heeft en een levenslange tornooi-ervaring, dat vind ik mss wel het mooiste resultaat van de voorbije IC namiddag. Maar bescheiden als hij is, zal Jan dat niet van de torens blazen. Dat zal ik dan maar eens in zijn plaats doen, voor hem.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *