Een maand geleden moesten we een fikse kater doorspoelen: toen eindigde de Zilveren Torencompetitie niet al te best voor onze ploegen, met twee teams die degraderen. Dat werd gisteren perfect gecompenseerd met twee titels en promotie in de Interclubcompetitie. Voor het in zijn reeks oppermachtige SKOG2 waren titel en promotie al enkele weken duidelijk, maar gisteren veroverde ook SKOG 6 een beetje onverhoopt de eerste plaats in zijn reeks. Nagelbijten was het, want na een 2-2 in eigen huis kon concurrent 666 alsnog de leiding terugpakken, maar dat gebeurde niet. Elders kon je hiervan al een verslag lezen. En de andere vier ploegen? Oude-God 1 verloor zijn laatste match tegen leider Landegem 3 en strandt op een niet onaardige zesde plaats. Oude-God 3, onze jeugdploeg, mag fier zijn op zijn 5 matchpunten en tiende plaats, voor KASK 3 en Burcht 1, van wie gewonnen werd. Oude-God 4 en Oude-God 5 eindigden eveneens tiende maar hadden allicht op meer gerekend. Hoe dan ook, met deze resultaten hebben we volgend jaar opnieuw een ploeg in derde afdeling, twee in vierde en ongetwijfeld minstens drie in vijfde!

2 reactie op “Interclub: goed seizoen voor onze teams!”
  1. Je kunt het op 2 manieren bekijken : kopzorgen voor IC-leider Jan om die ploegen goed bevolkt te krijgen ofwel : wat een weelde om naast de gevestigde waarden ook de nieuwe-en jeugdspelers een mooie plaats te geven Jannen bekijken dit als een weelde….. jullie ook ? En meespelen mannen ! The SKOG-army needs you !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *