Interclub ronde 2

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

okt 11, 2010 325 views

Het moet lang geleden zijn dat SKOG I nog zo uit de startblokken schoot in de Interclubcompetitie. Gent kwam dan wel stevig verzwakt op, maar onze jongens maakten ruim het verschil. 4 op 4!
Ook SKOG VII behaalde zijn tweede overwinning op rij dankzij o.a. een sterke Johan. Na de pijnlijke nederlaag van ronde 1 zal het gelijkspel van SKOG III ongetwijfeld deugd doen. SKOG II (ondanks straf tegenspel tegen veel sterkere tegenstand), SKOG V en SKOG VI moesten het onderspit delven. SKOG IV was vrij.
Lees zeker ook de verslagen van de ploegkapiteins.

7 reactie op “Interclub ronde 2”
  1. Mijn verslag was nog niet af. Blijkbaar is het toch al verschenen. Om een lang verhaal kort te maken : via een vernuftig soort zelfmat slaagde ik er in om toch nog te verliezen, met een stuk meer. Stand 2-2. Slecht geslapen. Begon zelfs aan stoppen te denken, 5 uur en een kwartier hard werken en dan door 1 onnozel zetje, je kent het wel. ’t Zal wel overwaaien zeker.

  2. Carlo, als je aan stoppen denkt, kan je je nog altijd toeleggen op één van de vele andere passies die je hebt: bridge. Tot binnenkort in de bridgeclub? 😉

  3. Het wijst in elk geval op een onverminderde motivatie voor onze sport. Dus: zeker niet stoppen!

  4. Normale reactie na verliespartij Carlo ik heb al 10 tal keren gezegd ik ga stoppen met schaken maar is een microbe!! en steeds terug begin ik na een tijdje opnieuw dus moed niet opgeven ! go for it!

  5. Carlo, het is ten strengste verboden om uitspraken te doen over stoppen na een verliespartij. Daarentegen mag men dit steeds na winst, waarna men de rest van de competitie uitspeelt als afscheidstoernee. Overal bloemen en gratis drank gegarandeerd! Dus gewoon nog één partij winnen. Succes!

  6. Ah, Carlo, ik heb zondag mijn dame ingezet.Kijk, we moeten gewoon aanvaarden dat op onze leeftijd dit steeds meer en meer zal voorkomen,en de fouten steeds zotter zullen worden.Goeie moed, beste vriend!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *