In de eerste ronde van de Zilveren Toren competitie won Westerlo 1 zwaar tegen onze eerste ploeg met 5,5-0,5. Vorige zondag kwam Westerlo minder sterk op, maar wel met een ploeg die nog niet verloren had en derde stond in de rangschikking. Het werd een off day voor de Kempenaars, waarvan onze eerste ploeg maximaal profiteerde: Westerlo kreeg op zijn beurt een 5,5-0,5 aan zijn broek. SKOG 1 komt daarmee op een gedeelde vierde plaats._LEESMEER_

Ook onze twee en vierde ploeg haalden zwaar uit: 3,5-0,5 en 4-0. Daarmee is SKOG 4 net iets te laat op kruissnelheid gekomen om mee te doen voor de titel: een derde plaats is al mooi, maar de nummers één en twee staan allicht te ver voorop. SKOG 3 en 5 speelden 2-2 gelijk, terwijl SKOG 6 en 7 elk met 1-3 verloren. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal er voor het eerst in drie jaar geen ploeg stijgen, maar ook geen degraderen.

In de individuele stand blijft Stijn op kop, met een indrukwekkende 7/7. Carlo (7/8) en Benjamin (6/7) staan voorlopig mee op het podium.

4 reactie op “Interclub: SKOG 1 verplettert Westerlo!”
  1. Je moet het Pascal nageven, zijn afbeeldingen zijn bij momenten toch geweldig 😀

  2. Proficiat mannen! Ik denk niet dat we op 6 borden al ooit zo hard hebben gewonnen. Knap!

  3. Als ik de stand even bekijk, en het komende programma dan zit er misschien zelfs nog een top 3 in. Idem trouwens voor ploegen 4 en 7!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *