Enkel SKOG 4 slaagde er vorige zondag in de IC-competitie af te sluiten met een overwinning. Alle andere teams verloren. Daarmee zit het Interclubseizoen er op. Omdat alle resultaten nog niet binnen zijn, kunnen we nog geen eindrangschikking geven, maar het is mathematisch zeker dat SKOG2 degradeert. Daarmee hebben we volgend seizoen een ploeg minder in vierde afdeling. (lees meer)

_LEESMEER_

Het was in zijn geheel geen makkelijk seizoen: het (soms late) wegvallen van spelers, meer forfaits dan gewoonlijk, vervoersperikelen, zelfs een officiële klacht … Daar sta je niet voor te springen. Toch was het niet allemaal kommer en kwel. We onthouden de puike prestaties van onze jongste ploeg in vierde, SKOG 4 (Benjamin, Tobias, Jeroen, Hendrik), en van andere jongere spelers, zoals Dries (8,5/11!) in eerste. Daar zit duidelijk nog veel toekomst in. Dat SKOG 1 ondanks verzwakkingen toch een zorgeloos seizoen speelde, is een bijkomend pluspunt. Voor volgend seizoen zullen we vroeger dan gewoonlijk aan de ploegensamenstelling beginnen. We horen nu al dat sommige spelers terugkeren, wat prima is, maar zullen er speciaal op letten dat elke ploeg voldoende reservespelers heeft.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *