De vijfde Interclubronde was er een met wisselend succes voor onze ploegen. De meest opvallende prestatie kwam van SKOG 5, dat met droge 4-0 cijfers won tegen weliswaar zwakkere tegenstanders. Dat de zwakte van de tegenstander echter geen garantie op winst is, mocht SKOG 4 op pijnlijke wijze ervaren: geen winst, zelfs geen gelijkspel, maar nipt verlies. In de jeugdreeks (SKOG 6) springen de drie remises op vier partijen in het oog, wat je bij jongere schakers niet zo vaak ziet. SKOG 2 speelde gelijk en staat nu op een mooie vierde plaats, SKOG 3 won nipt en staat nu zesde. Voor SKOG 1 ziet het er momenteel minder goed uit: door een forfaitnederlaag en een verzakte opstelling werd ondanks stevig verweer verloren tegen KOSK3. Onze ploeg staat nu op de derde laatste plaats.

2 reactie op “Interclub: SKOG 5 haalt uit”
  1. De punten van SKOG 1 zijn nog niet verwerkt. Tel er tien bordpunten bij en de ploeg stijgt van plaats 10 naar plaats 8 :-). Ook de ploegen die naar Humbeke moesten hebben hun punten nog niet gekregen. Wij (ploeg 3) staan eigenlijk derde.

  2. Ploeg 1, bord 1: Nikolaas (1983) wint van Ruben Decrop (2142). Commentaar in het verslag: “Nikolaas, met zwart, mismeesterde de opening en kwam al gauw in een eindspel terecht met zwakke pionnen en achterstand in ontwikkeling.” Business as usual :-).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *