Wie gokt best?

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

nov 28, 2012 150 views

De anciens van onze club herinneren zich misschien nog de SKOTTO uit begin jaren ’90. Men kon bij aanvang van de clubavond wat kleingeld inzetten op de uitslagen van enkele partijen. Op het einde van de avond werden de winnaars beloond met de verdeling van de inzet.
We zijn ondertussen zo’n 20 jaar verder en pakken nu uit met een vernieuwde online SKOTTO. _LEESMEER_

Via onze SKOTTO-pagina’s kan je gokjes wagen op partijen van de eerstkomende dinsdag van het clubkampioenschap. Je hebt een week de tijd om te gokken, tot ten laatste dinsdag 19u00.

Er vallen deze keer geen centen te winnen, maar punten waarmee een klassement wordt opgesteld. Een gokje kost 1 punt. Als je verkeerd gokt, ben je dat punt kwijt. Als je juist gokt, worden de ingezette punten van deze partij verdeeld over de winnaars.

Als hulp vind je bij elk mogelijke uitslag een notering (bvb. 3.00). Deze notering toont het aantal punten dat diegene die deze uitslag correct gokte verdient. Deze notering is variabel en afhankelijk van de reeds geregistreerde gokken. Zo zal een uitslag die weinig waarschijnlijk is, en waarop weinig gegokt wordt, een hoge notering krijgen. Als er op een uitslag nog niet gegokt werd, heeft deze nog geen notering. Allemaal een beetje verwarrend? Check dan zeker eerst even de regels.

Opgelet, om te kunnen gokken heb je een login nodig.

Kan jij het best de mede-Skoggers inschatten? Gokken maar!

5 reactie op “Wie gokt best?”
  1. Voor wie zich afvraagt, hoe het komt dat de Skotto-teller rechtsboven soms vermindert: dit gebeurt als een partij wordt uitgesteld naar een latere datum. De teller registreert immers enkel het aantal gokken voor de partijen van de eerstkomende dinsdag. De geregistreerde gokken blijven wel bewaard voor de week voor de partij effectief zal worden gespeeld.

  2. tuurlijk
    ik sta nu al op een minscore

    wie zijn underdog volgende week laat winnen moet in mijn partij gewoon op Quinten gokken 🙂

    bedoel je zoiets Jonathan?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *