Jeugdtoernooi Geel

DoorTobias Verhulst

mrt 6, 2011 378 views

Het Vlaams Jeugdschaakcriterium editie 2011 is van start gegaan met het toernooi van Geel. In totaal deden zeven SKOG’ers mee. De mooiste prestatie kwam van Benjamin die in de ijzersterk bezette open reeks gedeeld eerste werd met 5.5 op 7 en een TPR van 2078. Kenneth speelde ook mee in de open reeks, met als doel het uitproberen van onorthodoxe openingen. Dit leverde hem drie punten op en een plaats in het midden van het eindklassement.

_LEESMEER_

In de reeks -14 eindigde Hendrik met vijf punten uit zeven op een gedeelde derde plaats, als was zijn TPR enigzins teleurstellend. In dezelfde reeks speelde Ruben nog eens mee, na een hele tijd niet geschaakt te hebben. Hij verloor de twee eerste ronden maar herpakte zich dan en eindigde uiteindelijk met vier punten. Jonas, de derde SKOG-speler in reeks C, begon met 1.5 punten in de eerste twee ronden maar ging dan ten onder tegen de meer ervaren deelnemers en eindigde op 2.5.

Bij de -12 haalde broer Jasper vier punten uit zeven ronden en eindigde daarmee in de helft van het klassement. Zus Kato tenslotte speelde bij de -10 haar eerste toernooi. Ook zij eindigde in de middenmoot van het klassement met een mooie 4/9. De uitslagen en klassementen zijn hier te vinden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *