Met grote droefheid vernamen we gisterenavond het overlijden van Skogger Rudi De Preter eerder op de dag. Rudi was al een tijdje ziek en dat werd hem gisteren fataal. Bij de start van het clubkampioenschap werd een minuut stilte ingelast ter herinnering aan Rudi.

4 reactie op “Overlijden Rudi De Preter”
  1. idd het zijn altijd de sympathieke die moeten gaan en dan nog zo jong ! sterke aan de familie

  2. Beste, bedankt om dit aan de mede-clubleden mee te delen. hier wil ik even aan toevoegen dat de uitvaart plaats zal vinden aanstaande zaterdag (05/03/2011) om 10.00 in de sint-jozefkerk te mortsel (liersesteenweg ter hoogte van het tankstation) .

    Met vriendelijke groeten,

    Ryan De Preter

  3. Niet minder dan 9 skoggers woonden vanochtend de uitvaartplechtigheid bij, vergezeld van enige andere schakers van Deurne-Zuid en Dorstige Toren. Zo kwam het, na bijna een generatie tijd, nog eens tot een hartelijke ontmoeting tussen Patrick Weyn, ex bestuurslid en 1e jeugdleider van Oude God, en mezelf. Op Rudi’s doodskaartje staan de 3 hierboven genoemde schaakclubs vermeld. De club bezorgde de familie een rouwpostogram. Werner ontving en passant voor het binnengaan van de kerk nog onze gelukwensen voor zijn Fide titel. De familie nodigde ons tenslotte nadien nog onverwacht uit tot de koffietafel in de ernaast gelegen cafetaria.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *