Jeugdtoernooi Turnhout

DoorRudi Lauwers

nov 2, 2019 476 views

Op 1 november werd in Turhout het 7de criteriumtoernooi georganiseerd. Er deden 209 spelers mee waaronder vier jeugdspelers van SKOG. Het toernooi was goed georganiseerd, veel volk en goede sfeer.

Benjamin speelde in de B reeks (-16 ) met 11 deelnemers. Hij behaalde een degelijk resultaat met 3 punten uit 7 partijen. De reeks werd gewonnen door Parcival Rogge van LSV Chesspirant. Maarten kwam uit in de C reeks (-14 ) met 19 deelnemers en behaalde ook 3 punten geheel volgens de elo logica. Winnen tegen de lagere en verliezen tegen de hogere elo's. Deze reeks werd gewonnen door Tyani De Rycke, ook lid van Chesspirant.

_LEESMEER_

In de F reeks (-8) met 43 spelers speelden Matthias en Vince. Voor Matthias was het zijn eerste deelname aan een groot toernooi. Hij speelde goed en kon 4 partijen winnen van de 9. Vince heeft iets meer ervaring in het spelen van toernooien. Hij won zijn eerste zeven partijen.Verloor de achtste waardoor er 2 leiders waren met 7 punten bij de start van de laatste ronde. Vince kon zijn negende partij winnen terwijl zijn concurrent zijn partij verloor. Vince won dus het toernooi met 8 punten uit 9 partijen. Proficiat Vince! Alle vier hebben weer wat bijgeleerd en plezier beleefd. Dit jaar zijn er nog drie criterium toernooien waarvan de eerste op 11 november in Zottegem.

2 reactie op “Jeugdtoernooi Turnhout”
  1. Een hele dikke proficiat Vince (en Rudi ook natuurlijk), misschien wordt dat een eerste stao naar iets heel mooi !

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *