Kandidaten, R2

Avatar foto

DoorHerman Callens

mrt 18, 2020 344 views

Het had na gisteren zomaar gekund: Wang op 2/2 en Giri op 0/2, maar de Nederlander, op sterven na dood, grabbelde alsnog een remise vast. Ook Nepomniachtchi en Grischuk tekenden de vrede, Russen onder mekaar, misschien niet zo verwonderlijk. Op de overige borden vloeide weer bloed. In de lijn der verwachtingen: Caruana vloert Alekseenko. Het tegendeel: Ding verliest voor de tweede keer op rij, was getekend: Vachier-Lagrave. Gek tornooi, toch. Zit het er al op voor Ding?

4 reactie op “Kandidaten, R2”
  1. Nee , het zit er nog helemaal niet op voor Ding. Hij moet nu even aan de zuurstofmachine , maar hij kan mooi terug komen. En ze gaan allemaal elkaar nog punten afpakken.

  2. Voilà : Ding klopt Caruana , de rest remise. En hij doet weer netjes mee !

  3. Klopt (en hij klopt ook, maar dan de ander), maar je kunt moeilijk zeggen dat hij nu in grote doen was. Veel “rode zetten” in deze partij en systematischer bij Caruana dan bij Ding. Ander vaatje, jongens, of het wordt niks tegen Carlsen (als jullie al zover geraken…).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *