Kersttoernooi en Kwis

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

dec 23, 2014 199 views

Het voorbije weekend was erg druk voor enkele Skoggers. Niet alleen werd er zondag gespeeld voor het ligakampioenschap, vrijdagavond nam een ploeg deel aan het Deurnes Kersttoernooi en zaterdagavond twee ploegen aan de Tecemo-kwis._LEESMEER_

Het Kersttoernooi was met 120 deelnemers weer een voltreffer, maar de Skoggers faalden. Kenneth was de enige van het team die kon winnen. Met een magere 2/6 eindigden we 17de op 20. In de Tecemo-kwis waren beide teams elkaar waard. Bij het ingaan van de laatste ronde stond het team van CarloJanHeidiNikolaasPascal-Vanya één miniem puntje voor op het team van TobiasWimRudiBartLino-BroerLino, maar in de fotoronde scoorde het Team Tobias fantastisch goed, terwijl Team Carlo hier volledig de mist in ging. Op 30 ploegen eindigden de teams op een 8ste en 19de plaats.

3 reactie op “Kersttoernooi en Kwis”
  1. Mijns inziens is er een foutje geslopen in de vermelding van de uitslag van de partij recent gespeeld op 23-12-2014 in eerste reeks van het klubkampioenschap nl. bij de partij T.Peleman-Beniest.Dient dit niet 0-1 te zijn in plaats van remise ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *