Na het opwarmertje van gisteren begint volgende dinsdag het echte werk: het clubkampioenschap editie 2022-2023. 41 Skoggers, verdeeld in 5 reeksen zullen tot april hun kunnen mogen etaleren in een dubbelrondig toernooi. Iedereen speelt een keer met wit en een keer met zwart tegen elke reeksgenoot. Het volledige reglement kan je hier altijd nalezen.

De puzzel is helemaal gelegd; de reeksindelingen en de speelkalender zijn klaar en raadpleegbaar. Zorg dat je zeker bent ingelogd, zodat je alle details te zien krijgt. Nog 2 tips:

  • Simultaan met het clubkampioenschap start ook het Laddertoernooi terug op. Op voorhand aanmelden hiervoor is niet meer nodig. Gewoon aanwezig zijn om 19u55 als de paringen worden gedaan, volstaat. Iedereen die niet deelneemt aan het Clubkampioenschap of geen partij heeft gepland staan, kan deelnemen.
  • Denk je er aan om in het voorjaar deel te nemen aan de Zilveren Toren-competitie (met de thuismatchen op dinsdag), probeer dan met je tegenstanders van die periode af te spreken om je partijen te vervroegen.

Rest me alleen nog iedereen een prachtig toernooi toe te wensen. Start!

5 reactie op “Klaar? Start!”
  1. Nog een klein nieuwigheidje trouwens op de site voor wie is ingelogd: Helemaal linksboven zie je een nieuw item ‘Mijn agenda’. Daar krijg je een handig overzicht van je aankomende partijen van het clubkampioenschap en interclub (als je ploegkapitein dit reeds heeft ingegeven).

  2. Knap gedaan Pascal . Moeten we online inschrijven voor het laddertornooi ?

  3. Op voorhand aanmelden voor het Laddertoernooi is niet meer nodig. Gewoon aanwezig zijn om 19u55 als de paringen worden gedaan, volstaat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *