In de vierde ronde van de open reeks van het ligakampioenschap was Kenneth de enige SKOG’er die wist te winnen. Frank en Johan speelden remise. Alle drie staan nu in de middenmoot van het klassement, Johan en Kenneth met 2.5 uit 4 en Frank met 2 uit 4. In de expertenreeks speelde Nikolaas remise tegen Marcel Van Herck terwijl Bart verloor van Emanuel Nieto. Nikolaas heeft nu twee punten en Bart anderhalf. Met nog drie ronden te spelen lijkt de strijd te gaan tussen Nieto (3 op 4) en Schuermans (3.5 op 4).

2 reactie op “Ligakampioenschap ronde 4”
  1. In ronde 5 wist ik te winnen van Erik Van Bladel, Frank schrickx heeft het skog-duel tegen Johan Knabe niet kunnen winnen, maar ook niet verloren… Deze uitslagen vormen de volgende skog-standen in de open reeks: Kenneth gedeeld 2e met 3,5/5 samen met nog 5 andere mensen, Johan Knabe gedeeld 8e met 3/5 samen met nog 4 andere mensen, Frank schrickx gedeeld 13e met nog 4 andere mensen die nog 2,5/5 hebben… In de gesloten reeks zowel Bart(1,5) als Nikolaas(2) verloren en blijven elks op hun respectievelijke score… Volgende ronde is op 15/4/2012 met het skog-duel in de gesloten reeks. In de open reeks speelt Kenneth tegen Bert Boons (Burcht), Johan Knabe speelt tegen Luc Pattyn (Brasschaat en ex-skogger) en Frank Schrickx speelt tegen Louis Smet (Temse).

  2. Uitslagen van ronde 5: In de gesloten reeks speelden Bart en Nikolaas remise. Kenneth wist te winnen van Bert Boons (Burcht) en blijft daarmee gedeeld tweede samen met Jan Van der Stricht (Burcht) met 4,5/6, een halfje achter Bram Verschoren (TSM). In de 7e en laatste ronde spelen Bram en Kenneth tegen elkaar voor de titel. Frank Schrickx (3.5/6) speelt tegen Marcel Wynants.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *