We mogen niet klagen met onze 3 weken lokaalperikelen.

Door aanpassingen in het clublokaal van onze Hobokense buren van Moretus moesten ze noodgedwongen op zoek naar een andere locatie. Gelukkig vonden ze een goede oplossing en spelen sinds deze week in ’t Spant op de Boomsesteenweg in Wilrijk.

Lastiger wordt het voor onze vrienden van SK Deurne en Deurne-Zuid die ongetwijfeld op een andere jaarstart hadden gehoopt. Zij kregen het afgelopen weekend het nieuws dat hun lokaal, Royal Esso Club, met onmiddellijke ingang sluit. We kennen de reden niet maar dat dit bij beide clubs inslaat als een bom is een feit. We duimen mee dat ze snel een – hopelijk even gezellig – alternatief vinden. Wie toevallig iets kent in Deurne dat hen mogelijk een (tijdelijke) oplossing kan bieden, mag het zeker aan de besturen van beide clubs laten weten.

Het doet nog eens beseffen wat een luxe we hebben met ons lokaal dat al vele decennia onze vaste stek is…

3 reactie op “Lokaalperikelen bij de buren”
  1. Het verwondert me niet dat dat lokaal vroeg of laat definitief zou sluiten…

  2. Uitbater was al een tijdje op zoek naar een andere soort job, dat het plots zo snel gaat had ik niet verwacht Misschien dat ze de zaal nog kunnen blijven gebruiken zonder het café ?

  3. Deurne-Zuid heeft al een nieuw lokaal : Bowling Stones Autolei 113 Wommelgem. Makkelijk te bereiken met tram 9 of bus 421. Woensdag spelen we er al voor de eerste keer !!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *