In reeks I van het clubkampioenschap komt Nikolaas na zijn overwinning tegen Richard terug op plaats 2. Andrej en Tobias deelden de punten._LEESMEER_
In reeks II komt er stilaan een machtsovername. Paul die lange tijd aan de leiding stond verloor gisteren immers van Dries. Ook Wout won zijn partij. Beide jeugdspelers gooien zich daardoor mee in de titelstrijd. Carlo en Herman speelden gelijk.
In reeks III won leider Jef van Willem, maar zowel Gert als Kenneth, die ook won, blijven in de slipstream. Alejandro won van Patrick.
Reeks IV is gestart met de eindronde. In playoff 4A bevestigt Johan met winst tegen Jef. De 2 achtervolgers Ghislain en Karel vochten onderling om de tweede plaats in het voordeel van Karel. Heidi en Frank (stilaan de remisekoning van dit kampioenschap) speelden … remise.
Reeks IV werd opgeschrikt door een GSM-forfait in het voordeel van Rudi. Jan en Johan blijven gezamelijk aan kop nadat ze beiden het volle punt pakten.

5 reactie op “Machtsovername in reeks II”
 1. Blijkbaar was de gsm-forfait van vorige week dinsdag nog niet bij iedereen doorgedrongen…
  Bij deze: Zet uw gsm af (of toch op zijn minst op stil), het kan je punten besparen ;-)…

  En uiteraard haalt het andere spelers uit concentratie als een gsm afgaat. Dus als het dan afgaat.
  Laat het vervolgens geen tweede keer afgaan, verlaat tijdig de tornooizaal om hem af te zetten.

 2. Reeks II is dus plots wel zéér spannend met 4 à 5 mensen in de running.

  Ik gok op Wout als titelkandidaat 😀

 3. Dat is klassiek. Elk jaar is het in reeks 2 een nek-aan-nek-race. De elo’s in deze reeks hangen altijd dicht bijeen. Ik herinner me een jaar of 6 geleden toen de eindwinnaar 6,5 uit 12 had, iemand 5,5 uit 12 en al de rest 6 uit 12.

 4. Is dit nu de eerste keer dat er tijdens het SKOG-clubkampioenschap een partij wordt gewonnen door het afgaan van een GSM?

 5. @curieuze: Ik neem aan dat het vaker voorkomt dan men lief is. Het zou gewoonweg niet mogen voorkomen.

  @quinten: Jij hebt ook nog een grote kans. Ik moet nog een vol punt halen op 2 matchen en nog steeds tegen Paul Hanssen en jou. In theorie heb ik voorlopig alle kansen zelf in handen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *