Uw toernooileider ontsnapte net op tijd uit Egypte om de paringen te kunnen maken voor de play-offs van reeks IV. Blijkbaar was het dinsdag nog zeer spannend. Jef won immers van Heidi, terwijl Luc zijn eerste overwinning binnenhaalde tegen Jan. Jan valt daardoor uit de top 6, terwijl Jef er net op tijd in springt. Heidi en Frank verloren maar bleken toch nog voldoende punten te hebben. Johan, Ghislain en Karel waren al eerder zeker van een plaats in play-off A. Proficiat allezes!_LEESMEER_

Ziehier de paringen voor play-off A en play-off B. De play-offs worden gespeeld met behoud van punten van de voorronde. Het wordt dus vooral uitkijken of er nog iemand in staat zal zijn de opmars van Johan te stoppen. Zoals je merkt worden de play-offs aan een rustig tempo gespeeld. Tijd genoeg dus om ook eens mee te spelen aan het neventoernooi.

PS: de foto hierbij toont de protesten die ontstonden nadat het onduidelijk was of de paringen wel op tijd op de skog-site zouden komen. Nu de paringen zijn verschenen, kan de avondklok hopelijk worden opgeheven.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *