De 7 Mortselse ploegen spreidden zich gisteren uit over het land: 3 ploegen reden naar Overpelt, 1 naar Schaakkring PVH, 1 naar Wetteren, 1 naar Schoten en 1 naar Zottegem. SKOG II, IV, V en VI hadden bij terugkeer een punt in de koffer steken. Thuisploegen-SKOG: 59-61.
Alle resultaten en de eerste verslagen kan je hier lezen.

9 reactie op “Nipte algemene overwinning voor SKOG”
  1. Carlo, slik .. mijn tegenstander had ‘overwicht’? Alles in dit leven is een kwestie van perceptie 🙂 Geen moment heeft hij kansen gehad, zelfs geen rommelkansen. En dat het zo lang duurde, had te maken met het feit dat ik risicoloos wilde spelen. Waarom zou ik risico’s nemen in een stelling met overwicht voor mij ? En dat het eindspel zo lang duurde .. ja, ik was een beetje pissig dat hij maar niet wilde opgeven dus wilde ik me ook niet moe maken door telkens op zoek te gaan naar de beste, scherpste zet. Plus : De goede vorm is er nog steeds niet, dus liet ik de klok het werk doen.

  2. Dat is inderdaad een lapsus van belang, tot mijn verbazing staat er overwicht in plaats van het bedoelde overzicht.
    Sorry voor de tikfout.

  3. Okay bedankt mannen. Zjust es zjust 🙂
    Spijtig dat onze concurrenten terug wat verder konden uitlopen. Maar je weet maar nooit met al die rechtstreekse confrontaties in het verschiet. Ik volg vanuit Oz de SKOG-belevenissen op de voet ; met de Veltmans-versterking is een goede uitslag tegen Chesspirant zeker geen misplaatste hoop.

  4. Nog een foutje te verbeteren: in het verslag vaan ploeg 1 bord 6 staat oplentendheid i.p.v. onopletendheid.
    Een typo kan echt wel een groot verschil maken hé :-).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *