Het toernooi werd al een week geleden gespeeld, maar de uitslag is zeker nog het vermelden waard. Vooral onze allerjongste Skoggertjes deden het prima._LEESMEER_

Bij de -8-jarigen werd Olivier Verheyen immers gedeeld eerste. Proficiat, Olivier!
Bij de -10-jarigen haalde Jasper Dekoninck 4,5 uit 9.
Bij de -12 wordt Hendrik derde met 5/7 , Ruben 3.5 en
Jonas Dekoninck 3
Bij de -14 haalt Michiel 3 op 7
Bij de -16 haalt
Benjamin 4op 7

Mooie opkomst van de Skoggers in Humbeek.

2 reactie op “Olivier gedeeld eerste in Humbeek”
  1. Ik had 2e kunnen eindigen,
    maar in de voorlaatste ronde heb ik het verknoeid.
    Ik had waarschijnlijk ook moeten winnen tegen eva baekalandt en remise tegen pieter reyniers, en haalde uiteindlijk toch maar 0.5/2 tegen hen.
    Toch ben ik nog blij met m’n 4de plaats.
    groetjes.

  2. ’t Is natuurlijk goed dat onze jeugd commentaar geeft na een partij of na een tornooi. Maar dan moet je ook tegen kritiek kunnen. Hier gaan we : wij hebben jeugdschakers tegenwoordig die het naar eigen zeggen de voorlaatste ronde verknoeien, tegen eva en pieter vanuit de stelling anderhalf punt zouden hebben moeten scoren om daar dan in de plaats een halfje te scoren, en dan … blij met hun eindrangschikking naar huis gaan. Kunnen onze clubpsychologen van dienst mij dat eens uitleggen ? Schort er ergens iets aan onze op- of begeleiding, beste lesgevers ? Niet aan een of andere variant van het Siciliaans, maar misschien aan een vleugje meer hardnekkigheid, taaiheid, bezetenheid, ontevredenheid met zichzelf als het niet 100% gegaan is zoals het misschien had gemoeten of gekund ?

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *