Omdat veel spelers in de Zilveren Toren competitie aantraden werden dinsdag slechts een handvol partije voor het clubkampioenschap betwist. Daarbij was wel een belangrijke ontmoeting in reeks twee, waarin Jan won van naaste achtervolger Patrik. Hij is daarmee bijna zeker van de titel in reeks twee. Alleen Luc kan hem nog bijhalen, met een perfecte score in de laatste drie ronden. Guy won van Carlo, maar heeft en half pun te weinig om nog in aanmerking te komen voor de eerste plaats. In reeks 3 komt Herman na remise tegen Paul aan de leiding, maar maken nog meerdere spelers kans op de eindzege. Ten slotten won Benjamin in reeks 1 van Tony. Hij blijft daarmee tweede, maar René heeft voldoende aan een half punt uit twee partijen om clubkampioen te worden.

3 reactie op “Ontknoping CK nadert”
  1. Tijdens mijn partij keek ik ook eens naar het bord naast me, tussen Guy VH en Carlo. Daar werd een spetterende finale gespeeld . Carlo pende met zijn loper de dame (en ik dacht dat Guy dus ging verliezen na een mooie partij) . Maar daar toverde wit een mat met paard en toren na zijn dame geofferd te hebben. Erg mooi was dat, goed gespeeld van beide spelers (een combinatie kan pas mooi zijn als ook de tegenstander goed speelt)!!

  2. Ja, Guy had op het einde een mooi dame offer gespeeld. Daarna had hij keuze uit verschilende afwerkingen, waaronder nog een toren offer.

  3. Ik heb net mijn partij tegen Carlo opgeladen voor de verzameling SKOG-partijen. Zonder commentaar, want dat is altijd delicaat.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *